Meer resultaten voor mooiste websites

 
mooiste websites
Mooie website, 10 tips met voorbeelden.
Hoe dan ook, in dit blog willen graag toch de focus leggen op een 10 tips voor een mooie website waarbij we voor het gemak even vergeten dat een website niet alleen mooi moet zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en conversie-technisch goed in elkaar moet zitten.
https://keyboost.nl/backlinks/
87 Prachtige website voorbeelden VrijdagOnline B.V.
Hieronder vind je enkele voorbeelden van websites die wij onlangs hebben ontworpen. Meer voorbeelden zien? Wij hebben nog veel meer website voorbeelden. Inmiddels hebben we ruim 1.700 websites gebouwd, dus ook. voor jouw organisatie hebben we vast een mooi webdesign voorbeeld klaarliggen.
ipower.eu
Website Laten Maken UNEAK Mechelen.
een geoptimaliseerde website voor zoekmachines zoals google. Zelfs de mooiste websites hebben weinig nut wanneer ze onopgemerkt blijven. Onder de motorkap van onze websites begeeft zich een geavanceerde SEO-tool die uw website optimaliseert voor zoekmachines zoals Google. een website met automatische backups en updates. We willen het zelfstandigen en KMO's' zo eenvoudig mogelijk maken om online aanwezig te zijn.
html5
Woordje van de voorzitter M.A.S.H.
Inderdaad, na vele jaren lidmaatschap en bijna even veel jaren webmaster heeft hij er voor gekozen ons te verlaten. Langs deze weg wil ik Theo van harte bedanken voor de vele uren die hij achter zijn PC doorbracht om onze website te maken tot een van de mooiste websites in het wereldje van de modelvliegerij.
Voor de mooiste websites gaat u naar Boerma Reclame.
Waar kun je ons vinden? Websites: ontwerp en bouw. Boerma Reclame ontwerpt en bouwt uw gebruikersvriendelijke website. Of: een webshop met iDeal. Groot en ingewikkeld, of juist klein en simpel. Wij helpen u graag verder. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
5 mooie responsive websites Conflate.
5 mooie responsive websites. Zoek je ook wel eens inspiratie online? Lekker speuren naar toffe sites. Even gluren bij de buren. Genieten van zorgvuldig uitgedacht webdesign. Tijdens een recente surftocht kwam ik 5 fraaie responsive websites tegen. Kijk je met me mee?
Website van het Jaar 2020.
Aantal stemmen 2020: 0. Simpel verkozen tot Website van het Jaar 2020. Het Nederlandse publiek kon tot en met 25 oktober stemmen op zijn favoriete websites. De stemmen leiden tot twee awards per categorie, namelijk de Beste Website en de Populairste Website.
10 voorbeelden van fantastische responsive websites Frankwatching.
De website ademt het menselijke aspect en de innovatieve filosofie. Daarbij is het GE gelukt om de ervaring op de desktopversie ook te bieden op een tablet en smartphone. Het design blijft overeind en de content wordt steeds op de juiste manier geprioriteerd. Daarmee heeft GE de grootste uitdaging getackeld. Maar een andere belangrijke uitdaging die bij RWD komt kijken, is het efficiƫnt omgaan met de beschikbare schermgrootte. Dat punt is niet helemaal in orde. Zoals je in onderstaand screenshot ziet, staat er maar liefst drie keer met koeienletters dat ik mij begeef in het gedeelte For business. Op een gegeven moment weet ik het wel. Zonde van de ruimte op een smartphone. Ander minpuntje: de navigatie op een smartphone werkt niet helemaal lekker. Als ik naar beneden wil scrollen, dan moet ik zorgen dat ik geen uitklapbaar subitem aanraak. Bovendien kan ik een uitgeklapt subitem niet meer inklappen, waardoor het menu relatief lang blijft. Bekijk de responsiveness van GE.com. Na het lezen van mijn vorige drie artikelen in deze reeks en het bekijken van deze tien voorbeelden, hoop ik dat je net zo verliefd bent op responsive of adaptive webdesign als ik.
Mooiste websites de 10 mooiste websites van 2014.
De websites zijn mooi visueel, mooi functioneel en mooi qua werking en verdienen daarom het label mooiste websites van 2014. De 10 mooiste websites van 2014 volgens HETWORKS zijn.: In 2014 kwam KLM met een nieuwe website, helemaal van deze tijd en op een mooie manier responsive gemaakt.

Contacteer ons